Interim

Stel, er is binnen jullie organisatie behoefte aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van (verander)management. Mogelijk in de transitie naar zelforganisatie? Of er is sprake van een team of locatie waar al langere tijd (door bijvoorbeeld uitval van de leidinggevende), begeleiding en ondersteuning gemist wordt. Of misschien staat er een betekenisvol project op stapel, waarvoor de juiste persoon ontbreekt of niet beschikbaar is. Dan onderzoek ik graag met jullie of deze vraag bij mij zou passen. Waarom? Omdat ik me graag voor een wat langere periode aan een zorgorganisatie verbind en dus aan de mensen in die organisatie! Daarnaast denk ik dat ik met de ervaring die ik meeneem van betekenis kan zijn voor een organisatie, voor teams en daarmee indirect ook voor de pati├źnten en bewoners.

Mijn belangrijkste kwaliteiten die ik hierin meeneem zijn: Resultaatgerichtheid, analytisch, integer en altijd verbindend.

Geïnteresseerd? Wie weet kan ik jullie ondersteunen. Uiteraard maken we samen goede afspraken over onder andere de te verwachten looptijd en over de terugkoppeling van proces en inhoud gedurende de opdracht.

Contactformulier