Inspiratiebijeenkomsten

Wil je ook weer voelen waar het (werken) in de zorg écht om gaat? Dan is een inspiratiebijeenkomst het antwoord. Onder andere gebaseerd op het gedachtegoed van Simon Sinek’s ‘Start with why’, de boeken ‘Verdraaide Organisaties’ (2012, Wouter Hart) en ‘Anders Vasthouden’ (2017 Wouter Hart).
Kies uit:

  • Een interactieve presentatie ‘Wij staan op voor!’, met beeld, geluid en verhaal. Interactie met het publiek, terug naar de bedoeling van werken in de zorg. Hoe kunnen we (meer) van betekenis zijn; en minder de druk van alles wat moet ervaren.
  • Een interactieve workshop ‘Terug naar de bedoeling’. Ervaren en delen van dilemma’s, maar vooral geraakt én opgeladen worden!
  • De inspiratieboost 'Doen wat nodig is' Combinatie van een plenaire interactieve presentatie en een aantal workshops. Gericht om dat te doen wat nodig is. Qua samenwerken, qua leidinggeven, qua communicatie.

Doelgroep: Zorgprofessionals, leidinggevenden, HR-adviseurs.
Groepsgrootte: in overleg te bepalen.

En natuurlijk sluit ik graag aan bij jullie specifieke vraag (of aanleiding) om de passie terug te vinden en ontwikkelen we samen een programma op maat. Nieuwsgierig?